Oxygen Club Bucuresti

Ofertele Oxygen Club

Smirnoff Red

cu 1L Santal

Jack Daniel's

cu 4 RedBull

Captain Morgan

Black edition - cu 4 Pepsi

Este ziua ta?

Oxygen club te sarbatoreste!


Seara de Club

Inca de la deschidere clubul Oxygen este polul distractiei din sudul Bucurestiului. Seara de sambata, unde atmosfera incendiara creata de DJ profesionisti si de echipa noastra de animatie face ca timpul sa-si piarda notiunea, se adreseaza tuturor celor care vor sa se distreze intr-un mediu elegant si civilizat.

Fiecare seara de club ofera o super petrecere de neuitat tuturor iubitorilor de muzica buna si distractie, cu tematica diversificata, potrivita atat zilelor de nastere cat si petrecerilor corporatiste.

Seara de club este condimentata de:
Invitati speciali
Show-uri puse in scena de trupe de dans
Momente spectaculoase de dans la bara
Atmosfera incendiara asigurata de DJ profesionisti, MC, echipa de animatie a clubului, barmani si ospatari cu experienta desavarsita

Organizare Petreceri

Exclusiv pentru party-maniacul din tine! Oxygen este hot spot-ul celor mai buni artisti, celor mai sexy petreceri, celor mai tari evenimente nightlife! Cele mai indraznete animatoare si cei mai energici animatori sunt acolo pentru tine!

Pregateste-te pentru cocktailuri tari si lasa-te in voia beaturilor clubbing. Nu rata petrecerea de saptamana asta! Artistul tau preferat s-ar putea sa fie acolo!

Tu pe cine ai vrea sa vezi la pupitru sau pe scena din Oxygen? Nu este nimic care sa lipseasca din paleta larga de petreceri pe care le poti organiza la noi in club!

DJ

Pe la clubul Oxygen s-au perindat nume grele ale industriei clubbing atat underground cat si mainstream. Evenimentele au fost atat de calibru national cat si international.

Animatie