Loc de joaca - Oxygen Club Bucuresti

Loc de joaca

Spatiu de joaca

Aveti copii mici si nu aveti cu cine ii lasa? Nicio problema: la Oxygen Club puteti veni oricand si cu copiii. Cat timp parintii se joaca bowling, darts sau biliard, cei mici se pot juca la randul lor cu cele mai noi jucarii si echipamente de joaca special alese pentru a-i ajuta la dezvoltarea imaginatiei si creativitatii.

Spatiul de joaca este atent supravegheat, astfel incat micutii sa se afle in deplina siguranta. Jucariile de ultima generatie sunt aduse din Italia: piscina cu bile, tobogane mari si mici, tunuri cu bile, masinute, leagan, centru de reparat, pista cu masinute, bucatarie pentru copii complet amenajata.

Petreceri tematice

Organizam SUPER petreceri tematice pentru copii sau ii putem serba pe micuti intr-un cadru vast si adecvat. De asemenea, tot aici organizam ateliere de creatie si dezvoltare a personalitatii copilului, prezentari de moda, aniversari de gradinite/ scoli si multe altele.

Copilul tau va fi incantat sa se distreze in cel mai atractiv loc de joaca, cu cele mai tari jucarii. Lasa-i sa zburde pe cei mici si sa-si consume energia la spatiul de joaca Oxygen Club!

Program
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00
Tarife
Luni - Joi:
1 ora – 11 lei
2 ore – 20 lei
3 ore – 27 lei
Sau echivalentul consumatiei pentru 1 copil. Pentru mai mult de 2 copii, se intra la locul de joaca doar pe baza de bratara!

Vineri - Duminica:
1 ora – 11 lei
2 ore – 20 lei
3 ore – 27 lei
Taxa inchiriere loc de joaca cu exclusivitate: 155 lei / ora.