Petreceri Corporate

Team Building

Petreceri Private

Evenimente

Club Oxygen va sta la dispozitie cu facilitati si dotari ce se preteaza unei game variate de evenimente. Va doriti un eveniment iesit din comun, fancy, glamour, sau o seara corporatista impecabila, ne pliem pe dorintele dumneavoastra, oricare ar fi acestea. Petreceri tematice, evenimente de corporatie, lansari, prezentari de moda, happening-uri, proiectii…

You name it, we make it happen!

Petreceri Corporate

Stim ce inseamna imaginea. Stim ce inseamna profesionalism. Veti beneficia de o organizare cu stil, chiar daca vorbim doar de un business lunch.

Oxygen este proiectat si echipat astfel incat sa satisfaca necesitatile oricarui tip de eveniment: team building, aniversare firma, conferinte sau seminarii.

Veti beneficia de asistenta atat pe durata organizarii cat si si a desfasurarii evenimentului astfel incat sa atingem standardele dorite.

Team Building

Atmosfera de lucru in cadrul companiei dumneavoastra este foarte importanta. Personalitatea si comportamentul angajatilor se regasesc si in calitatea serviciilor. Ii puteti cunoaste mai bine chiar prin intermediul unui team building. Dezvoltati impreuna cu noi concepte precum: negociere, organizare, evaluare, obiective, strategii, motivare sau munca in echipa. Sunati-ne si va putem propune simulari de afaceri sau simulari de tip provocari astfel incat team buildingul dvs sa fie un succes.