Restaurant - Oxygen Club Bucuresti

Restaurant

Va doriti un eveniment iesit din comun, o petrecere tematica pentru o zi de nastere sau o seara corporatista impecabila, restaurantul nostru se pliaza oricarui tip de dorinte si idei. Petreceri tematice, evenimente de corporatie, lansari, prezentari de moda, happening-uri sau proiectii…
You name it, we make it happen!

Odata ce incerci retetele "Oxygen" cu specific national si international vei fi client fidel! Vei reveni mereu cu placere si curiozitatea de a incerca ceva nou din meniul nostru.

Organizare Evenimente

O alegere eficienta si de bun gust! Nu face compromisuri si lasa-ti grijile pe seama noastra! Meniul variat, servirea impecabila si dorinta de a satisface si cele mai exotice gusturi face ca fie ziua de nastere a copilului tau, o petrecere de burlaci sau un eveniment corporate sa fie un succes!

Oxygen va sta la dispozitie cu o gama complexa de servicii si meniuri speciale. Suna-ne si spune-ne ce iti doresti de la evenimentul tau!

Cafenea

Exista o multime de motive sa treceti pe la noi la o cafea in timpul zilei: fie ca vreti sa va programati agenda zilei, de dimineata, fie ca aveti o intalnire de afaceri si cautati un loc linistit cu servicii de calitate, fie ca pur si simplu vreti sa savurati o cafea buna intr-o atmosfera destinsa. Club Oxygen este locul perfect unde va reincarcati bateriile pentru tot restul zilei, sau unde sa puneti bazele unui nou proiect.